مشاوره حقوقی رایگان - موتور سوار متواری در تصادف

سلام.
بنده مسافر پیک بودم که در مسیر با کامیونی تصادف کردیم و بنده زیر کامیون رفتم. کارشناس راهنمایی و رانندگی میزان تقصیر را 50 _50 تشخیص داد. راننده کامیون توقیف شد ولی راننده پیک از ترس تصادف وحشتناک، متواری گردید. بنده از هر دو شکایت کردم. (حتی راننده متواری). بعد از تحقیقات دادسرا، پرونده راننده کامیون برای رای به دادگاه کیفری فرستاده شد. بعد از سه ماه رای کامیون صادر شد. حال سوال بنده این هست، برای 50 درصد بعدی باید چی کار کنم؟ باید پرونده رو از دادسرا بگیرم ببرم صندوق خسارات بدنی یا از دادگاه؟ اصلا چجوری باید پیگیری کنم؟ چون که دادسرا فقط پرونده کامیون رو به دادگاه فرستاده.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،در حقوق ایران، چنانچه زیان‌دیده نتواند خسارت خود را مستقیم از صندوق دریافت کند، می‌تواند به دادگاه مراجعه نماید، اعم از اینکه خسارت به‌ علت فرار یا ناشناخته ماندن عامل تصادف پرداخت نشده بماند یا اینکه وسیله‌ی نقلیه‌ی موضوع حادثه فاقد بیمه‌نامه‌ی معتبر بوده باشد/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک تماس بگیرید.