مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

سلام.
من خواهری دارم که تقاضای مهریه از همسرش کرده و همسرش تمام مهریه رو به حساب دادگستری واریز کرده.
در ابتدا بانک از ما خواست که دو حساب به مبلغ یک میلیون باز کنیم این کار رو انجام دادیم. اما الان مجدد میگن شما باید 5 میلیون دیگه واریز کنید، تا ظرف یک هفته مهریه با پول ها به حسابتون واریز بشه. میگن بخشنامه جدیده. با توجه به این که ما خانواده ضعیفی هستیم، توان مالی چنین پولی رو نداریم. آیا راهی هست بشه مهریه خواهرم رو بدون واریز این مبلغ دریافت کنیم یا خیر؟ متشکر.

پاسخ ها :

واریز پول به حساب برای دریافت مهریه واریز پول برای دریافت مهریه دریافت مهریه مهریه