مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه

سلام. مدتی با همسرم اختلاف شدید دارم. قبلا اعتیاد به الکل داشت. الان ترک کرده ولی بیش از حد قرص کدیین مصرف میکنه. یک بچه یک ساله دارم که بیماره. ولی همسرم مدتیه اصلا نه خرجی بمن میده و نه مواد غذایی میخره و من رو تحت فشار قرار داده. به طوری که چند روزه فقط نون و پنیر میخورم و نمیدونم چه اتفاقی قراره برام بیوفته. خانواده ام شهرستان دور هستند و هیچ حمایت خانوادگی ندارم. لطفا راهنمایی کنید، میتونم ازش شکایت کنم و ماهیانه ای دریافت کنم؟ در ضمن در صورت جر و بحث باهاش، اقدام به چاقو کشی و فحاشی و کتک کاری میکنه.

پاسخ ها :

عدم پرداخت نفقه زوجه عدم پرداخت نفقه مطالبه نفقه از همسر چاقوکشی همسر فحاشی همسر کتک کاری همسر نفقه شکایت از همسر