مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت شغلی کارگر

با سلام. بنده 6 سال در سازمان مدیریت پسماند شهرداری ... به عنوان کارگر خدماتی و آبدارچی مشغول به کار بودم. بعد از آن مدیر عامل آن سازمان ما را به عنوان نیروی حراست جهت نگهبانی به محل دفن زباله های کلانشهر ... واقع در روستای ... که 40 کیلومتر از مرکز شهر دور بود، اعزام کرد. اما متاسفانه اهالی آن منطقه که ساکن آن جا هستند و صاحب امتیاز زمین های اشغال شده از طرف شهرداری بودند. که آن ها مدعی هستند که این ها زمین های ما هستند و حق کار کردن با ما می باشد و شما اجازه کار کردن را ندارید و ما را تهدید به مرگ کردند و مانع کار کردن ما در آن جا شدند. ما جهت حل این مشکل به مدیر عامل سازمان برگشتیم و موضوع را به او گفتیم. اما او در جواب به ما گفت که به من هیچ ربطی ندارد و هیچ کاری برایتان نمیتوانم انجام بدم. ما مجبور شدیم بر علیه مدیر عامل نزد ریاست شورای شهر شکایت کردیم و آن نامه ای برای شهردار جهت تامین امنیت جانی و اعزام نیروی انتظامی به آن محل نوشتند. اما باز هم مدیر عامل سازمان مخالفت میکرد و ما بلاتکلیف ماندیم و دیگر به سر کار نرفتیم. به اداره کار شکایت کردیم اما اداره کار بازگشت به کار ما را تائید نکرد و می گوید شما به محل کارتان نرفتید. سوال اینجاست مایی که امنیت جانی نداریم، چطوری به محل کار خود برگردیم؟ اداره کار با توجه به مستندات شورای شهر، باز هم بازگشت به کار ما را تائید نمیکند. الان ما باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

اثبات‌امنیت جانی بامقام قصایی است لذا شما تازمانی که عدم امنیت جانی ثابت نشده باید درمحل کارتان باشید