مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شهود در دادگاه

با سلام. اگر خواهان، شهودى را كه در دادخواست معرفى كرده در جلسه دادگاه عوض كند و خوانده در جلسه اعسار حضور نداشته باشد، آيا مى توان در دادگاه تجديدنظر با توجه به عوض كردن شهود، اعسار خواهان را رد كرد؟ اعسار به خاطر پرداخت وجه سفته بوده است.

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

دادخواست استرداد کنید دوباره دادخواست اعسار بدید و شاهد جدید معرفی کنید این بار 4 نفر شاهد معرفی کنید از 4 نفر دو نفر واسه اعسار لازمه