مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام، وقت بخیر.
از من خواسته شده ضامن بشم و برای ضمانت حکم، فیش حقوقی، کارت ملی ، شناسنامه، کپی سند خانه، فیش آب و برق خواستن.
مبلغ وام 100 میلیون و سه تا ضامن
قسط وام ماهی سه میلیون و سیصدهزار تومان است
سوال1: با توجه به این که کسر اقساط و چک نخواستن، چه مدرک دیگه ای برای ضمانت خواهند خواست؟
2: اگر اقساط بازپرداخت نشه، بین سه نفر تقسیم میشه؟
3: دلیل خواستن کپی سند خانه برای چیست؟ امکان دارد درصورت عدم بازپرداخت وام، از سند خانه ضامن استفاده شود؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

خانه رهن بانک میشود. هر یک از سه ضامن مسئول پرداخت تمام اقساط معوق هستند. اگر یک نفر داد بقیه مبرا میشوند.