مشاوره حقوقی رایگان - عدم شمول کارگاههای حمایتی تولیدی اموزشی به قانون کار

با سلام ایا بند عدم شمول کارگاههای حمایتی تولیدی معلولین که در سال 69 تصویب شده بعد از قانون سال 83 بازم شمولیت داره؟؟ ایا این کارگاه ها رو یک معلول باید تشکیل بده یا اینکه خیر ؟

پاسخ ها :

عدم شمول قانون کار به کارگاه های آموزشی و حمایتی و تولیدی معلولان کارگاه های تولیدی معلولین قوانین کار معلولین