مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام، خسته نباشید. من پدرم سنش بالا هست. از اول کارگر فصلی ساختمان بوده تا الان 6 ماه میره 6 ماه نمیره در سال میانگین بگیریم.
یک خواهر محصل کوچیک تر داشتم که دو ساله به علت تصادف فوت کرده. با یک مادر خانه دار. پدرم نامه از کار افتادگی داره و تازگیا کمیته ایش کردن با مادرم ولی من تحت شرایطش نبودم.
سنم الان شده 23 کلا نرفتم سربازی. اما یک بار تا فرم پر کردن و واکسن زدن پیش رفتم گفتم یک دین به گردن جووناس بزا مثل بقیه ادا کنم. متاسفانه شرایط مالی خانواده من رو بین دو راهی بدی قرار داد. من هم خانواده ام رو انتخاب کردم که راه ببرمشون و کار کنم که چشممون به دست این و اون نباشه. الانم دیگه کلا پدرم سر کار نمیره. تکلیف من برای خدمت چیه؟ چکار کنم؟ دوست دارم مشخص شه شاید بتونم برم عراق سرکار و بیشتر حقوق بگیرم. خیلی فشار رو خانواده های ضعیفه به خدا با این وضعیت من هم جوونم آرزو دارم برای آیندم. ولی از خونه و پدر و مادر و خرج خودم چیزی اضافه نمیاد. واقعا برا همیشه قید آینده خودم رو زدم. همونجور که پدر و مادرم من رو به این جا رسوندن من هم دستشون رو میگیریم تا آخر عمرم.
یک کمکی، راهی، استثنایی، قانونی و یا تبصره ای چیزی جلوم بزارین. به خدا جوونای مملکت همه دلشون پیر شده. ممنونم ازتون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورتی که پدر بالای 70 سال سن داشته باشند و یا دارای بیماری باشند و احتیاج به کفالت داشته باشند میتوانید تقاضای معافیت کفالت نمایید .