مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت دختر غیر باکره بدون اجازه پدر

سلام، دختری هستم 25 ساله که رابطه داشته ام و بکارت خود را از دست داده ام. میخواهم بدانم، آیا الان میشود بدون اجازه پدر به عقد موقت پسر مورد علاقه ام با ثبت در دفترخانه در بیایم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ادعاي شما مبني بر دوشيزه نبودن ثابت شدني باشد اگر با اقرار خود شما ثبت شود چنانچه پدر شما به ان واقعه اعتراض و دادخواست ابطال ازدواج ارائه كند خواسته اش رد ميشود

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از نظر تشریفاتی بله
نیاز به اجازه و اذن پدر دارید