مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده به شعبه حقوقی

با سلام.
زوجه ام درخواست نفقه معوقه نمود. پرونده در شورای حل اختلاف رسیدگی و نهایتا اینجانب به 4 دلیل محکوم شدم. چون طبق رای در همان شعبه شورا قابل اعتراض بود من معترض شدم و با دلایل محکم و محکمه پسند 4 دلیل که به واسطه اش محکوم شده بودم را پاسخ دادم. تجدید نظر خواهی طبق رای بدوی قرار بود در همان شعبه باشد پس از گذشت دو ماه از اعتراضم، حالا پیامک زده اند که پرونده شما به شعبه 2 حقوقی ارسال شد. سوالم اینه چرا شعبه 2 حقوقی؟ مگر قرار نبود طبق رای در همان شورا تجدید نظر کنند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اراء شوراي حل اختلاف چنانچه مورد اعتراض قرار گيرد براي رسيدگي به اعتراض بايد پرونده به دادگاه ارجاع شود