مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی در مورد رابطه نا مشروع

با یک خانمی چت میکردم حدودا یک سال پیش، بعد یک سال بود ازش خبری نداشتم همون موقعم میگفت که داریم جدا میشیم، بعدش شوهرش از چتا اسکرین گرفته برده شکایت کرده، ابلاغیه نیومده برام، یک پیامک شکوائیه اومد یکیم الان اومد که قرار نهایی صادر شد، خب بدون اینکه من برم حکم صادر کردن؟ بعدش تو ثنا چیزی ثبت نشده، من باید حضوری برم؟ یهو بازداشتم نکنن! جواز مغازه املاک کفایت میکنه؟ یا حتما باید سند ببرم؟ فیش حقوقی شرکت بعنوان قرار تامین اوکی؟

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع شكايت از شما چيه اسكرين شات با خانم متاهل ؟
راي صاره قطعي نيست قابليت واخواهي و تجديد نظرخواهي دارد بي تفاوت نباشيد از فرصت هاي دو مرحله براي دفاع و اعتراض استفاده كنيد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرف رابطه تلفنی عنوان و مصداق جرم رابطه نا مشروع نیست.
به دادگاه بروید و از خود دفاع کنید