مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری مدارس غیر دولتی

با سلام. من تا خرداد 98 در مدرسه غیردولتی کار میکردم و پایان خرداد ترک کار برام زدن. درخواست بیمه بیکاری کردم ولی موافقت نشد. گفتن بازرس بیمه تامین اجتماعی تایید نکردند. ما دفتر حضور و غیاب مدرسه رو خیلی امضا نمیکردیم ظاهرا به این مساله ایراد اوردن . تمام معلمان مدارس خرداد کلاسی ندارن ما هم فقط برگزاری امتحانات و مراقبت داشتیم ایراد اوردن که شما در مدرسه نبودین و کار کردی نداشتین چرا بیمه رد کردین. الان بیمه بیکاری بمن ندادن. و 45 روز سابقه بیمه من رو هم حذف کردند. یعنی دوماه اردیبهشت و خرداد. ایا اجازه همچین کاری رو دارند؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
زمانی که بیمه شما رد شده است قطعا بازرس اداره بیمه تحقیقاتی انجام داده است لذا در پرونده شما باید این گزارش موجود باشد
در صورت عدم تعلق بیمه بیکاری به هر دلیل شما می توانید به گزارش بازرس در واحد کار و امور اجتماعی اعتراض کنید و اگر مجددا رد شد میتونید در دیوان عدالت اداری به رای اعتراض کنید اما برای تنظیم لایحه و تدارک دفاع با وکیل مشورت کنید موفق باشید