مشاوره حقوقی رایگان - استعلام مشاع بودن دیوار بغل آپارتمان

با سلام و تحیت
یک آپارتمان 6 طبقه و در طبقه آخر ساکن هستم و دیوار بیرونی (ضلع کنار نمای ساختمان) باران گیر است و ایزوگام نشده است
1- اولا در قانون به مشاع بودن نما صراحتا اشاره کرده و ضلع کنار نما اشاره نشده، آیا مشاع است؟
2- همه ساختمانها ضلع باران گیرش ایزوگام شده ولی اینجا انجام نشده و عمر بنا 9 ساله هست، آیا قابل شکایت از سازنده هست؟
3- تشکر بی کران از راهنمایی تون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله جزء مشاعات ساختمان است و مالکین باید هزینه را بپزردازند