مشاوره حقوقی رایگان - تخلف از متن قرارداد رسمی

با سلام
بنده توسط شخصی واسطه به مدت دو سال مدرک کارشناسی ام را طی قراردادی بعنوان عضو هیأت مدیره در اختیار یک شرکت قرار دادم, با وجودیکه مدت قرارداد به اتمام رسیده همچنان اسم بنده در آگهی شرکت بعنوان عضو هیأت مدیره وجود دارد, درحالیکه طیِ قرارداد شخص واسطه متعهد شده بودند که پس از اتمام قرارداد اسم بنده را از لیست شرکت خارج نمایند.
سؤال بنده از وکلای گرامی اینست که آیا درحال حاضر ایا امکان شکایت کیفری و یا حقوقی از شرکت و یا شخص واسطه وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله
به اداره ثبت شرکتها ( اکر در تهران هستید) مراجعه کنید ضمن اعلام به اداره مربوطه
دادخواست الزام شرکت به تنظیم صورتجلسه و خروج شما از شرکت را به دادگاه تقدیم نمایید

یک وکیل

مخاطب و توافق شما با واسطه بوده نه شركت پيشنهاد ميدم به اتفاق واسطه به شركت مربوطه مراجعه قرارداد شركت را با قرار اد واسطه مطالعه كنيد
ايا اساسا واسطه چنين اختياري داشته يا خير