مشاوره حقوقی رایگان - تحلیل و استناد قانونی

سلام

تحلیل استنادقانونی
1. اگر کسی مال محجوری را ودیعه بگذارد حکمش چیست؟
2. آیا تعدی و تفریط امین باعث انحلال ودیعه است؟
3. عاریه را با حق انتفاع و اجاره و اباحه انتفاع مقایسه کنید؟
4. درصورت تعدد وکیلان, حدود اختیارات آنها چگونه است؟
5. شرط وکالت ضمن عقد جایز و لازم را توضیح دهید؟
6. ضمان معلق و ضمان از دین معلق را توضیح دهید؟
7. اگر کسی از بایع در برابر خریدار ضمانت کند که اگر مبیع از آن دیگری درآید او مسئول است, تکلیف چیست؟
8. آثار ضمان نقل ذمه به ذمه چیست؟
9. ترامی و دور در عقد ضمان را توضیح دهید؟
10. اثر بطلان بیع در حواله را توضیح دهید؟
11. پایان کفالت را توضیح دهید؟
12. رهن مکرر را توضیح دهید؟
13. رهن مشاع را توضیح دهید؟
14. تعدد راهن و تعدد مرتهن را توضیح دهید؟
موفق شوید

پاسخ ها :

یک وکیل

وديعه باطله مگر اينكه قيم داشته باشد او هم در راستاي مصالح محجور وديعه را تاييد و تنفيذ كند
در خصوص بند سوم قانون ندني را مطالعه كنيد
بند ٤ مشتركاً و منفرداً يا توافق ديگر با در نظر گرفتن حق و حقوق و منافع موكل
اينجا كلاس دانشگاه نيست بيشتر جنبه كاربردي و عملي دارد پاسخ بقيه سوالا ت در كتب حقوقي شرح داده شده مثل چندين جلد قانون مدني دكتر ناصر كاتوزيان زحمت تحقيق و مطالعه را خودتان متحمل شويد