مشاوره حقوقی رایگان - دفترچه بیمه

سلام من تحت پوشش بیمه همسرم که تامین اجتماعی هستم. چندروز پیش رفتم بیمارستان تامین اجتماعی بهم گفتن شما استحقاق بیمه ندارید این یعنی چی؟ و چطور باید اقدام کنم و بخاطر کرون انرفتم دفتر بیمه . آیا از طریق اینترنت یا سایتی میشه اقدام کرد؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما با واحد اجرایی تامین اجتماعی محل کار همسرتون هماهنگی بفرمایید