مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پست سازمانی کارمند

با سلام. اینجانب کارمند رسمی وزارت بهداشت سابقه 11 سال با مدرک دیپلم در شبکه بهداشت شهرستان جذب شده که بعد از 5 سال با سهمیه فرزند جانباز متوفی بودن و با کسب ماموریت آموزشی که مجوز سیستم برای ادامه تحصیل می باشد، به ادامه تحصیل پرداخته و تا مدرک ارشد حقوق، موفق به کسب مدرک شدم. لذا از سال 94 تاکنون بار ها درخواست تغییر ردیف از بهورزی به حقوقی دادم. هر بار یک جوابی به بنده داده می شود. نه انتقالی می دهند نه می گذارند مامور به جای دیگر شوم و نه تغییر ردیفم می دهند. خواستم عرض کنم که آیا با این که ماموریت آموزشی جهت ادامه تحصیل گرفتم، میتوانم راه به جایی ببرم و به دیوان طرح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

تعییر پست سازمانی باموافقت سازمان مثبوع هست . رضایت شما براین امر راهگشا نمی باشد .