مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مال هبه شده بعد از فوت شخص

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
پدرم یه قطعه زمین رو به یه نفر داده به صورت هبه و بین خودشون قراردادی مبنی بر اینکه زمین مال پدرمه و فقط قصد انتفاع از زمین و درامدش رو شخص داره تا زمانی که بمیره و یا دخترش شوهر کنه من وکیلم رفتم حتی برای اینکار اما رای قاضی رد درخواست من بود که عین ابلاغیه رو مینویسم
راجع به دادخواست تقدیمی از جانب ... ... به طرفيت 1- ... ... 2- ... ... حاوی دعوایی
به خواسته تحویل ده هکتار زمين کشاورزی نظر به اینکه خواهان، به موجب لایحه ی تقدیمی دعوی مطروح را
مسترد نموده فلذا مستندا به بند ب ماده 107 قرار رد دعوی صادر می گردد رأی صادره ظرف مهلت 20 روز از
تاریخ ابلاغ ، پژوهش پذیر در مرجع محترم تجدیدنظر استان کردستان می باشد.
درباره روز دادگاه هم توضیح میدم خدمتتون که قاضی متن تفاهم نامه بینشون رو دید و گفت امضای پدرته و قبول داری یا بفرستیم تشخیص خط منم گفتم نه میدونم و قبول دارم بعدش گفت نه نمیتونی زمین رو تا وقتی که شرایطش پا برجاس پس بگیری. به هرکسی هم میگم میگه قاضیه حکم غلطی داده لطفا راهنمایی کنین بدونم میشه کاری کرد یا نه با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر من حکم صحیح داده شده و شما نمیتوانید تا وقتی شرایط مد نظر پدرتون حاکم هست اقدامی کنید

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
اولا رای صادره با توجه به اینکه شما دعوی خود را مسترد کردید صادر شده وبه هیچ وجه وارد رسیدگی ماهیتی نشده ثانیا شرایط توافق با توضیحات اندک شما بیشتر شبیه حق انتفاع هست وبا هبه تفاوت دارد هرچند در خصوص اظهار نظر دقیق تر مدارک باید به رویت وکیل برسد