مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک از طریق اداره ثبت و تامین خواسته

من 8سال قبل جهت وصول 50 میلیون تومان از طریق اداره ثبت اجرای تهران اقدام کردم که پس از یک سال دوندگی ملکی را قبلا بنام صادر کننده چک بود معرفی کرده و نامه از ثبت جهت توقیف گرفتم ولی بعد از مراجعه به اداره املاک متوجه شدم که چند ماه قبل به کس دیگری واگذار و بنام اون فرد زده و چون خودش هم متواری و در دسترس نبود من چکها را از اداره ثبت اجرا در تهران نگرفتم و تا حال چکها در اداره مانده ولی الان بعد 8سال متوجه شدم که طرف آمده و آن ملکی که من میخواستم توقیف کنم مجدد به اسم خودش زده و سوال من این است چون من در شهرستان تبریز هستم با این شرایط کرونایی میشه از اینجا اقدامی کرد و اگر نه من خودم رفتم تهران اولا آدرس اداره ثبت که 8 سال قبل تو فلکه دوم صادقیه بود را برام بگید و آیا من میتونم همون پرونده را دوباره به جریان در بیاورم و حکم بازداشت و توقیف ملک را بگیرم و سوال مهمی که دارم آیا از همین اداره ثبت اجرا میتونم تامین خواسته و ضرر وزیانی که طی این مدت به من وارد شده را داد و با توجه به گران شدن ملک مزبور آیا براساس نرخ تورمی 50 میلیون 8سال قبل با شرایط کنونی چقدر میشود و آیا تمام این کارها را میشود در همون اداره ثبت انجام داد یا باید به دادگاه مراجعه کنم لطفا منو راهنمائی بفرمائید تا به حق پایمال شده ام برسم که بی نهایت از زحمات شما تشکر میکنم

پاسخ ها :

توقیف ملک برای چک برگشتی توقیف ملک از طریق اداره ثبت توقیف ملک صادر کننده چک اداره ثبت توقیف ملک چک برگشتی تامین خواسته