مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام
ما بعد از پنج سال از ازدواج دخترم فهمیدیم که شوهرش معتاد به شیشه هست و قبل از ازدواج هم معتاد بوده که خودش و خانواده اش ما را فریب دادن و گفتن فرد سالم است
مهریه دخترم عندالاستطاعه است و طلاهایش را هم شوهرش به بهانه خرید خانه از او گرفته و فروخته و خانه را هم به اسم خودش زده است
حالا میخواستم راهنمایی کنید چکار میشود کرد از لحاظ قانونی حق دخترم را بگیریم و طلاقش را هم بگیریم
ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه سابقه کیفری بر اعتیاد یا کمپ رفتن های متعدد داشته باشد می توانید دادخواست طلاق بدهید