مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام! بنده بخاطر اخراج و عدم نیاز کارفرما تاریخ 99/1/1 ترک کار خوردم. از طریق اداره کار شکایت کردم. جلسه شکایت برگزار شد و تامین اجتماعی هم بیکاری منو تایید کرد. اداره کار شماره حساب و شبا گرفت. ولی نه پیامکی اومد نه هیچ مبلغی واریز شد.
خواستم بپرسم بعد 5ماه بیمه بیکاری را آخر واریز میکنن یا نه؟ یا باید مدارکمو در سامانه احراز هویتت ثبت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد به واحد رسيدگي به شكايت كه در همان مرجع( اداره كار) مستقر است شكواييه بدهيد اگر از انها هم نتيجه نگرفتيد در ديوان عدالت اداري تشكيل پرونده بدهيد