مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تامین پارکینگ تجاری

با سلام. بنده یک ملک مسکونی و یک مغازه که جنب منزل هست دارم. سال ساخت برای سال 60 هست که پارسال اقدام به بازسازی و سرامیک کردن مغازه نمودم. الان شهرداری رای به جریمه تامین پارکینگ داده.
آیا با توجه به سال ساخت سال 60، باز هم نیاز به تامین پارکینگ هست؟

پاسخ ها :

جریمه تامین پارکینگ تجاری قانون تامین پارکینگ تجاری تامین پارکینگ تجاری تامین پارکینگ پارکینگ جریمه شهرداری شهرداری