مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ مبایعه نامه

با سلام. اینجانب ملکی را معامله کردم که به نام پسرم هست که 2 سال دارد ولی در مبایعه نامه نامی از پسرم آورده نشده و من را فروشنده معرفی نمودند.
در شبی که مبایعه نامه تنظیم شد املاک و خریدار با عملیات روانی و صحنه سازی امضا را از من گرفتند ولی هیچ وجهی بابت معامله جابجا نشد و چک ها را نقد نکردم. همان صبح روز بعد انصراف خود را اعلام کردم.
سوالم این است آیا با شرایط فوق و با توجه به این که هیچ وجهی رد و بدل نشده، می توانم معامله را فسخ نمایم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید لااقل تصویر قرارداد را ملاحظه کرد تا بتوان اظهار نظر کرد