مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی در تصادف

سلام، خسته نباشید.خانم 27 ساله هستم که 8 ماه پیش تصادف کردیم و 8 ماهه تحت درمانم و هنوز درمانم ادامه داره. لگنم شکسته و بعد از عمل پای چپم چند سانتی متر کوتاه شده، راستم به طور کل آسیب دیده و تقریبا 8 بار جراحی شده و کار نمیکنه. پزشکم گفتن فقط 20 درصد دستم بر میگرده که نمیشه باهاش کار کرد. من چند سال فروشندگی می کردم و درآمد اندکی داشتم برای خودم. الان که دستم دیگه برنگرده من میتونم از راننده ی مقصر شکایت کنم که بابت این نقص عضو بتونم ماهیانه مبلغ کمی ازش مطالبه کنم؟ چون در هر حال با این وضعیت دیگه کسی به من کار نمیده (منظورم اینه جدا از مبلغی که بیمه بهم بده بتونم از راننده مقصر بابت از کار افتادگی ماهیانه چیزی بگیرم) ممنونم که جواب میدید.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با سلام در خصوص مطالبه مبلغ مازاد بر دیه در تصادفات خیر چنین امکانی وجود ندارد که مبلغ مازاد بر دیه به شما پرداخت گردد ولیکن در خصوص از کار افتادگی شما با توجه به قانون مسئولیت مدنی مصوب 1339 بعد از پرداخت دیه میتوانید دادخواست حقوقی به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و دادگاه با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مشخص می نماید که آیا از کار افتادگی وجود دارد یا خیر و این از کار افتادگی تا چه اندازه تصادف ارتباط دارد