مشاوره حقوقی رایگان - گذرنامه فرزند زیر 18 سال

سلام، من 15 سال سن دارم و میخوام گذرنامه بگیرم. فقط با پدرم زندگی میکنم و پدرم حضانت من را بر عهده دارد. پدرم حدود ده سال پیش، از مادرم طلاق گرفته است. آیا برای اخذ گذرنامه مادرم میفهمد که من گذرنامه گرفتم حالا یا به صورت پیامکی و ....
لطفا جواب سوالم رو بدهید. متشکر.

پاسخ ها :

گذرنامه فرزند زیر 18 سال گذرنامه فرزند خروج از کشور بدون اجازه مادر خروج از کشور فرزند زیر 18 سال پاسپورت گذرنامه خروج از کشور