مشاوره حقوقی رایگان - میزان مستمری بازنشستگان از کار افتاده کلی

سلام علیکم پدر بنده دو سالی است که راننده وانت بار برون شهری است سابقه بیمه پرداخت کرده که مجموعا 7 سال سابقه بیمه دارد و 61 سال سن که از نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی و از کار افتاده کلی 66 درصد شده میخواستم بدونم میزان مستمری پدرم ربطی به سابقه هم دارد و در سال 99 که برقرار میشود چقدر است و آخرین دستمزد پدرم در سال 99 دو میلیون و نهصد و شصت هزار تومان است. ممنون

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام سابقه کار جهت مستمری تاثیر دارد و جهت محاسبه آن نیاز ب ارائه لیست بیمه و مدارک دیگر می باشد