مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین و فحاشی

با سلام
اینجانب از یک راننده خودرو غریبه که در خیابان جلوی ماشین بنده را گرفت شکایت کردم و موضوع شکایت بنده فحاشی و تهدید با چوب این فرد مورد نظر بود. که در روز احضار به دادسرا ایشان نیامدند و پس از چند روز پرونده به کلانتری منتقل شد و سرگرد پرونده گفتند اگه دنبال ادب کردن این فرد هستی باید نامه عدم پیگیری و تعقیب را امضا کنی چون این فرد به شما آسیب نرسانده و شما مدرکی جهت صحت فحاشی و تهدید ایشان نداری و نیز مراحل پیگیری و اداری این پرونده چندین ماه طول می کشد و آخرش بابت جریمه دویست هزار تومان به شما تعلق می گیرد. نهایتا بنده چون به دنبال پول نبودم و تنها میخواستم این فرد ادب شود و به سزای کارش برسد مجبور به امضای عدم پیگیری و تعقیب شدم. سوال بنده این است که کار بنده درست بوده یا اینکه پرونده بسته می شود؟

با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمدارک جهت اثبات تهدیدوتوهین کافی باشدحق شمااست که پیگیری کنی.موفق باشید