مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بیمه عمر پس از مرگ بیمه شونده چقدر است

پدر من حدود یک سال و نیمه که فوت کرده ، ایشون دبیر اموزش و پرورش بودند و بیمه عمر شده بود، اما بعد از مرگ ایشون مادر و برادرم مبلغ 2 میلیون و 800 به عنوان سهم بیمه عمر به من دادند و گفتند سوابق بیمه مفقود شده و خود بیمه هشت میلیون رو مثل ارث بین ما تقسیم کرده و این پول هم سهم تو. ایا چنین چیزی ممکنه که سوابق بیمه گم بشه؟ ایا بیمه عمر رو مثل ارث بین وراث تقسیم میکنند؟ مگه بیمه عمر به نام فرد مشخص نیست؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
اولا گم شدن سوابق بیمه ممکن نیست چون سوابق نزد شرکت بیمه است نه اشخاص دوما، ذینفع بیمه عمر اگر توی بیمه نامه مشخص نشده باشد ورثه ذینفع هستند سوما مبلغ بیمه عمر نیز بستگی به قرارداد منعقد شده دارد
به شرکت بیمه مراجعه کنید و اطلاعات رو ازشون بگیرید موفق باشید