مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر متوفی

باسلام
ما حدود شش سال است که پسرم رو بیمه عمر ایران کردیم و حدود هشت ماه پیش بر اثر خودکشی فوت شدن میخاستم بدونم خسارت بیمه چقدر تعلق میگیره ؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به بیمه مراجعه نمایید چرا که قرارداد بیمه عمر در زمانی که شما قرارداد می بندید آپشن هایی دارد که باید آن بررسی شود

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

شرایط و مفاد بیمه نامه باید مطالعه شود
و همچنین باید دید که بابت خودکشی هم بیمه خسارت پرداخت میکند یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در صورت اثبات خودکشی شخص بیمه شده ، بیمه
عمر به وراث و اشخاص ذینفع تعلق نخواهد گرفت
و به اشخاص ذینفع بیمه عمر ، هیچ مبلغی از بابت بیمه عمر پرداخت نمیشود

و دیه فوت هم به وراث تعلق نخواهد گرفت

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
به میزان مقرر در بیمه نامه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در صورت خود کشی خسارت تعلق نمی گیرد
در بیمه نامه نیز به نظر این مورد قید می شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بهتر است بت اداره مربوطه مراجعه نمایید. شاخص سالیانه و جزییات قرارداد در مبلغ خسارت میتواند تاثیر گذار باشد ک نیاز به محاسبه تخصصی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به قرارداد بیمه تان دارد