مشاوره حقوقی رایگان - طلب مالی

سلام. من یه مبلغی رو به یه نفر قرض دادم که ظرف مدت 2 ماه بهم برگردونه. من ازش کاغذ دست نویس گرفتم که توش تعهد داده بعد مدت مشخص پولو برگردونه. زیر برگه رو امضا کرده و یه شاهد هم زیر برگه رو امضا کرده. یه سری پیامک هم هست که نشون میده ازش طلب کارم. خواستم بدونم اگه شکایت کنم با این برگه دستم به جایی بند میشه یا نه؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
البته در این موضوع ، شکایت به معنای خاص ، وجهی ندارد یعنی موضوع شما کیفری نیست ولی می توانید با استناد به مدارک خود دادخواست مطالبه وجه بدهید.موفق باشید