مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام 7 هکتار زمین داریم که وراث همسر متوفی دو پسر متوفی سه دختر متوفی (که یکی از انها در قید حیات نیست ولی دارای دو فرزند است)
یکی از پسران تمام زمین ها و منزل رو چند سال در اختیار داشته
چند روز پیش گواهی حصر وراثت صادر شد
ایا با داشتن این گواهی هر کس میتونی بدون حضور اون برادر سهم متعلق به خودش رو بفروشه ؟
اگر مراحل قانونی دارد لطفا شرح دهید
ممنون از دادراه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست های ذیل را به دادگاه بدهید. 1ـ خلع ید مال مشاع
2ـ اجرت المثل مال مشاع
3ـ تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه بین ورثه

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام با داشتن انحصار وراثت هریک از وراث می‌توانند ادعای تقسیم ماترک را نمایند