مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بیشتر از یکسال قبل از شروع اختلافات با خانومم طی ی برگه عادی من سهم الارث پدری خودم که البته تقسیم نشده رو به صورت کلی و قبل از تقسیم به برادر خودم فروختم و مادر و خود خانومم هم به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت زدن (یک برگه ساده دفتر بوده) حالا سهم الارث منو توقیف کرده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم امکان داره بتونه سهم الارث فروخته شده رو بهش بدن که در اون صورت برادرمم هم ازم شکایت میکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید اعتراض ثالث اجرایی نمود یا ورود ثالث بنا به مورد
اصولا اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
گاها نیز وفق معامله صوری امکان ابطال معامله متصور است چاره جز اخذ وکیل دادگستری ودفاع نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

معامله به قصد فرار از دين تلقي شود توقيف و اخذ مي گردد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

تحت شرایطی می توان اعتراض ثالث اجرایی طرح نمود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت توقیف سهم الارث برادرتان باید در دادگاه اعتراض نماید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برادرتون باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ثبت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادر شما می تواند با ارائه دست نوشته عادی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی علیه شما و همسرتون بده.
اگر ثابت بشه دست نوشته قبل از توقیف انجام شده و با توجه به اینکه همسرتون امضاء کرده در صورت اعتراض ثالث اجرایی به نظر دادگاه با درخواست برادرتون موافقت خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید در مراجع قضایی مالکیت برادر شما احراز و اثبات گردد
و برادر شما باید دادخواست
اعنراض ثالث اجرایی و اثبات مالکیت را مطرح نماید و
و با توجه به اینکه خود زوجه هم مبایعه‌نامه را امضا کرده است مالکیت برادر شما اثبات خواهد شد و از مورد معامله رفع توقیف خواهد شد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

برادرتون بعنوان معترض ثالث باید وترد دعوا بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر خانه‌تان خودش امضا کرده خیر قابل توقیف نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اون فروش محتملا قانونی نبوده است نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. برادر شما اگر مدارک متقن دارد می تواند به عنوان معترض ثالث به عملیات اجرایی اعتراض و تقاضای رفع توقیف سهم الارث فروخته شده را بنماید . لطفا جهت دریافت مشاوره دقیق و بهتر مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید . چراکه موضوع شما ابعاد مختلفی دارد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برادرتان اعتراض ثالت اجرایی کنند تا بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بایستی برادرتون دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح شود که موضوع رسیدگی گردد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

برادر شما بعنوان شخص ثالث باید تقاضای رفع توقیف کنه که پیشنهاد میشه با وکیل مشورت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خریدار سهم شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی توسط دادگاه مطرح کنند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برادر شما به عنوان ذینفع باید نسبت به آن پرونده ورود کندشمالازم نیست کاری کنید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام برادر شما باید دادخواست اعتراض ثالث به انضمام دستور توقف عملیات اجرایی تقدیم نمایند.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام خیر. بخاطر شهادت همسرتون . درحقیقت اون مال از اموالتون خارج شده

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام به توقیف صورت گرفته اعتراض کنید و دلایلتون رو بیان کنید حتما بوسیله وکیلی مجرب اعتراض نوشته شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی در محکمه، انتقال خویش را مبنی بر سند عادی به اثبات برسانید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. برادرت باید بعنوان اعتراض ثالث اقدام نماید و این موضوع را ثابت کند در این صورت از توقیف خارج میشود در صورت تمایل حاضرم دادخواست آنرا برات تنظیم نمایم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برادر تان اعتراض ثالث اجرایی انجام دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

معامله به قصد فرار از دين تلقي شود توقيف و اخذ مي گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برادرتان باید به طرفیت شما و همسرتان دادخواست بدهد.
عنوان دادخواست بسته به اینکه توقیف در اجرای ثبت صورت گرفته یا در دادگاه متفاوت است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، برادرتان برای جلوگیری از این اقدام بدوا باید دادخواست اثبات وقوع بیع و مالیکت و موازا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی با همکاری یک وکیل تنظیم کند
در صورت تمایل برای همکاری با بنده در ارتباط باشید