مشاوره حقوقی رایگان - خدمت سربازی دوقلوها

سلام، روزتون بخیر ،
یه راهنمایی میخواستم ازتون.
من یه برادر دوقلو دارم و هر دو تامون ترم آخر کارشناسی ارشدیم. پدرمون هم فوت کردند و مادر در قید حیات هستند.
یکسریا میگن که یکیتون معاف میشه...
بعضی هم میگن چون جفتتون بالای 18 سال هستین یکی باید بره و یکی هم بشه کفیل موقت مادر و بعد اون یکی بره...
سوالم اینه که امکان معافیت برای یکی از ما وجود داره؟ و اینکه اگه هر دوتامون باید بریم سربازی، امکانش هست که هر دو همزمان بریم؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام یکی ازشما بعنوان کفیل وسرپرست میتوانیدازخدمت بطور دایم باشرایط قانونی معاف بشوید