مشاوره حقوقی رایگان - درباره خدمت دوقلوها

سلام ... من و داداشم دوقلوییم ... اون الان سربازه .... منم قانونا برج پنج باید اقدام‌کنم ... میخواستم بدونم قانونی نداریم که من تا اتمام خدمت داداشه دوقلوم بمونم؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون خیلی کلی هست بسته به سن پدر مادرتون و اینکه هردو یا یکی در قید حیات هستن یا نه. حتی میشه برا شما معافیت هم گرفت البته باز میگم بسته به شرایط که ذکر نکردید