مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

باعرض سلام.
یکسال هستش که از عقد بنده و خانمم میگذرد و بنده متوجه شده ام ایشان باکره نمی باشند،پزشکی قانونی تایید کردند که ازاله بکارت انجام شده،خانم بنده ادعا می کنند که با بنده رابطه داشته اند، اما در جواب اظهارنامه عدم تمکین قید کرده اند دوشیزه هستند و از حق حبس استفاده میکنند و حتی در جلسه دادگاه نفقه نیز صراحتا اعلام کردند باکره و دوشیزه هستند، آیا با توجه به اقرار ایشان می توانم عقد را فسخ نمایم؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

شما میتوانید از نامبرده به اتهام فریب در ازدواج شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چه اقراری کرده اند؟خانم گفته که باکره ودوشیزه است اینکه اقرانیست بزرگوار
شرایط فسخ نکاح 1-عیوب
2-شرط صفتی که درعقدشرط شده باشد یااینکه عقدمتبانیا بران جاری شده باشدیعنی درعقدشرط نشده ولی عقدمتبانیا باتبانی طرفین قبل ازعقد بران جاری شده باشد درصورت تخلف ازشرط صفت مشروط له حق فسخ نکاح رادارد باید جداگانه طرح دعواکنید وتخلف ازشرط صفت را اثبات کنید همچنین چنانچه نکاح قبل ازنزدیکی به علتی فسخ شود به زن نفقه ای تعلق نمیگیرد ولی اگر نکاح بعداز نزدیکی بازن فسخ شود زن مستحق مهریه است