مشاوره حقوقی رایگان - تاسیس دفتر مشاوره بدون مجوز

با سلام،‌ شخصی با نوشتن متن های احساسی در فیس بوک و اینستاگرام،‌ اقدام به جذب مشتری برای برگذاری دوره های روانشناسی میکند، بدون هیچگونه تخصص یا تحصیلاتی در حوزه ی روانشناسی. ایشان مدتی است که بدون هیچ مجوزی دفتر مشاوره هم زده و از طریق فضای مجازی مشتری جذب میکند. اخیرا نیز بعضی از مشتریانش مدعی شده اند از آنها سو استفاده های جنسی شده. چطور میتوان موضوع را منعکس کرد؟ به کدام نهاد یا ارگان بایستی اطلاع داد؟
پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

بهترین گزینه اینه که درخواستی برای دادستانی اون شهر بنویسید و شرح ماجرا رو بگید اونا خودشون پیگیری خواهند کرد