مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

سلام
مادر من بیست سال پیش توسط خواهرم به خانه سالمندان فرستاده شده به خاطر ازدواج من متوجه شدم و مادرم را به خانه خودم اوردم و قیومیت مادرم که مادرزاد کر و لال بوده را گرفتم و بیست ساله که پیشه من بوده الان که مادرم حقوق دریافتیش بالا رفته خواهرم اول با طلاق صوری توانست نصف حقوق مادرم را بگیرد من چندماهی مشکل داشتم با خانمم ‌مادرم را بردم پیشه خواهرم الان دادگاه منو خواسته بدون اینکه از من سوالی بشه و حساب کتابی بشه قیومیت را از من گرفتن و دادن به خواهرم من که اعتراض کردم و به خانم دادیار گفتم شما صلاحیت رسیدگی به پرونده مادرم را ندارید از من شاکی شده و قیومیت را داده به خواهرم حالا من باید چکار کنم تا بتونم از حق خودم دفاع کنم من هربار که به این خانم دادیار مراجعه کردم منو راه نداده تا بتونم باهاش صحبت کنم ممنون میشم منو راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من مشهد هستم قزوین نیستم شما وکیل از قزوین برای من معرفی کردین لطفا اگه امکان داره از مشهد برام هماهنگ کنید ممنون

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اعتراض کنید اگرچه اظهار نظر نیازمند بررسی اسنادی است