مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن سهم الارث

سلام..
همه ورثه از سهم الارث که در خانه پدری دارن به بنده بخشیدن، به جز یک نفر،

سوال من اینجاست که سند شش دانگ به نام بنده صادر شد و در سند نوشته طلق است.. پس آن سهمی که حاضر به بخشیدن نشد هنوز شریک من در خانه است؟ و اگر شریک من است؟ چرا سند طلق صادر شد؟
لطفا ما را راهنمایی کنید.. تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد سهم الارث اورا محاسبه و پرداخت كنيد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگریک نفرمادرشماست,برای شما سند6دانگ صادرگردیده واگریک نفر غیرازمادر(همسرمتوفی)باشد سند 6دانگ اشتباهست باید اصلاح گردد .وبمقدارقدرالسهم ایشان باید کم گردد.ونامبرده شریک مشاعی شماست وتصرف شما بدون اجازه ایشان غیرقانونی است