مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک های واتساپ

باسلام. آیا با دستور قاضی میتوان پرینت پیامک های واتساپ را گرفت? و اینکه متن پیام هانشان داده میشود یا خیر?

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام با دستور قاضی ورودی و خروجی پیام مشخص میشود ولی متن ان نه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
خیر متاسفانه
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.