مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پنهانی یا نامشروع

سلام خسته نباشید.
من با یک دختر حدود 7 یا 8 ماهه آشنا شدم و در در این رابطه واقعا قصد بنده جدی و برای ازدواج بود و ما حرف هامون رو زدیم برا آشنایی بهتر و... و اینگونه بود که من وابسته ایشون شدم یعنی یک روز با ایشون چت یا حرف نمیزدم اون روز اصلا شب نمیشد.
تا اینکه یک روز میخاستم ایشون رو معرفی کنم به پدر و مادرم برای ازدواج با دختر هماهنگ کردم دختر گفتن نمیشه و دیگه جواب ندادن و رفتن و آفلاین شدن.. و هرچقد که زنگ زدم جواب نمی‌داد یا رد تماس میزد
تا اینکه من شماره داداش ایشون رو داشتم بهشون گفتم به خواهرتون بگید بیان کارشون دارم مهمه بنظرم قهر کرده. بعد برادر ایشون با یه لحن بدی گفتن که ایشون بیش از 4 ساله شوهر کردن.
و شمارا سرکار گذاشته الان بنده احساس و تمام چیزهایی که داشتم رو باختم و دختر همون لحظه که به داداشش پیام دادم پیام داد به من گفت چرا به داداشم گفتی و.. بحثمون شد دسر این سری حرفا چرا نگفتی شوهر داشتم و..
خلاصه بگم براتون ایشون با التماس و خواهش گفتن برو به داداشم بگو اشتباه نوشتم بد کردم منظورم ایشون نبوده و.. منم یه شرطی گذاشتم براشون که شماره شوهرشون و عکس شناسنامه که عقد کردن رو نشون من بدن که باور کنم و ایشون انجام دادن و انجام دادن
الان دختر خانوم میگه من میخام جبران کنم برات میخام زن بگیری با زنت دوست شم به این خاطر که بدونی از عمد نبوده
بنظرتون با کسی که دلش رو شکوندن یا شکستن یا احساسش رو خورد کردن بعد چند وقت رابطه سرکاری میشه بازم اعتماد کرد!؟؟ ایا جایز هست همه این هارو به شوهرشون اعلام کنم یا اگر اعلام کنم چه مشکلی پیش میاد چون ایشون با احساس من بازی کردن و احتمال داره با احساس یه نفر دیگه ام همین کار رو بکنند
لطفا راهنمایی کنید میخام به شوهرشون بگم به یه طریقی.
ممنون از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

پرسشگر :

جناب بنظرتون به شوهرشون بگم چه مشکلی پیش میاد یعنی اگه شوهرشون بفهمه درصورت شکایت چی میشه؟؟ کاریم میتونه انجام بده بر ضرر من باشه؟؟ میخام فقط ایشون منو سرار گذاشته منم سرکارش بزارم اینطوری چون دختر خانم رو دوست دارم.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. به شوهرشان نگویید. شما داروغه نیستید. در فضای مجازی دقت کنید.