مشاوره حقوقی رایگان - شرایط و روال استفاده از مرخصی زایمان 9 ماهه

با سلام و احترام
دخترم زایمان کرده و هم اکنون در ششمین ماه مرخصی زایمان بسر می برد با توجه به شیوع کرونا و مشکل شکاف کام و عمل جراحی فرزندش می خواهد از 9 ماه مرخصی زایمان استفاده کند :
آیا در مرحله اول تمام مراحل مرخصی شش ماهه شامل گرفتن برگه مرخصی زایمان 6 ماهه از پزشک و ارائه آن به تامین اجتماعی و همچنین فرم ارائه شده توسط تامین اجتماعی را ببرد به تایید اداره محل خدمتش برساند و پس از انجام تمامی این مراحل تقاضای تمدید از شش ماه به 9 ماه را بنماید یا هیچکدام از این کارها را انجام ندهد و تقاضای مرخصی 9 ماهه بنماید با توجه به اینکه پزشک زنان مرخصی 6 ماهه زایمان بیشتر نمی دهد لطفاً راهنمایی کنید برای استفاده از مرخصی زایمان 9 ماهه از ابتدا تا انتها چه مراحلی را باید طی کند ؟

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام از طریق بیمه تامین اجتماعی در صورت استنکاف از طریق دیوان عدالت اداری واخذ دستورموقت فوری