مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم توسط اداره محل خدمتم

با سلام و احترام
اینجانب حدود 9 سال در یک اداره بدون قرارداد کار کردم و حقوق دریافت نمودم بعد از 9 سال کارفرما بدلیل عدم داشتن قرارداد کار در سال 96 اخراجم کرد بنده فورا به اداره کار شکایت نمودم و هیات حل اختلاف با عنایت به عدم داشتن قرارداد کار معین طبق تبصره 2 ماده 7 قانون کار، قرارداد ما شفاهی محسوب، و بحکم اداره کار باید بازگشت بکار از نوع دایم شویم، اما کارفرما حاضر به اجرای رای قطعی شورای حل اختلاف کارگری نبود. کارفرما برای تضییع حق ما، بشرط امضای قراردادی نامتناسب با رای صادره و بمدت یکسال، حاضر به اجرای رای دادگاه بود. بنده به اجبار و نیاز به کار و درامد در سال 96 قرارداد سالانه امضا نمودم که در پایان هر سال برای تمدید قرارداد سال آینده خون به دلم میکند و پس از کلی کشمکش قراردادم را تمدید می کند حال با توجه به اینکه سه سال پشت سر هم قرارداد سالانه به اجبار امضا نمودم آیا ان حکم دائم من که توسط هیات حل اختلاف صادر و توسط اجرای احکام به اداره مربوطه ابلاغ گردیده هنوز هم قابل الاجراست یا نه حق و حقوق دائمی بودنم را با امضا قرارداد موقت از دست داده ام

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله میتوانید همان حکم را به اجرا بگذارید و قابل تغییر نیست