مشاوره حقوقی رایگان - سنوات خدمتی در صورت انفصال

با سلام
در صورت انفصال خدمت دائم کارمند از مشاغل دستگاه اجرایی خود ( نه انفصال دائم از کلیه مشاغل دولتی ) با بیش از 25 سال سابقه آیا امکان بازنشستگی وجود دارد و اساساً سوابق خدمتی وی چگونه خواهد بود.
ضمناً آیا رای دیوان عدالت در خصوص بازنشستگی چنین افرادی تاکنون صادر شده است؟
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید به آیین نامه قانون چگونگی بازنشستگی کارمندان دولت مراجعه کرد