مشاوره حقوقی رایگان - خروج از هیات مدیره شرکت

با سلام
عضو هیات مدیره شرکتی سهامی خاص هستم با نیم درصد سهم با مدرک مهندسی حدود 15 سال با مدرک من و دو مهندس دیگر مثل من مدیر عامل که رییس هیات مدیره است گرید گرفت و قرار شد سالانه مبلغی بپردازد که فقط چند سال اول پرداخت کرد هرچه درخواست خروج از شرکت کردم ترتیب اثر نمیده و خودش را پنهان کرده حالا
بدهی مالیاتی داره شرکت و دارایی حساب من و دیگر اعضا هیات مدیره را مسدود کرده هرچه تماس میگیریم جواب نمیده
هیچ وکالت قانونی هم از من ندارد و ذیل صورتجلسات را در سالها امضا جعلی زده و من فقط اولین روز زیر صورتجلسه ورود را امضا کرده ام
حال این سوال را دارم برای خارج شدن از دست این فرد چه کنم با دارایی چه کنم ( با توجه به سهم کم من ) در ضمن اساس نامه شرکت را چگونه بدست بیارم

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام از طریق دادگاه به خیانت به امانت و جعل شکایت کنید و از دادگاه بخواهید از اجرای ثبت شرکت ها اساسنامه را استعلام کند