مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خروج از هیات مدیره شرکت سهامی خاص

مهندس عمران هستم و از سال 88 تا 90 عضو هیات مدیره شرکت ساختمانی سهامی خاص شدم و پروانه اشتغالم را برای گرفتن رتبه انبوه سازی به شرکت امانت دادم. سال 90 شرکت پروانه ام را نداد شکایت کردم و سال 92 با حکم بازپرس پروانه ام را از انجمن انبوه سازان پس گرفتم. مدیر عامل شرکت با وکالتی که از من داشت هر دو سال یکبار عضویتم در هیات مدیره را بدون اطلاع و احتیار من برای سالهای بعد تمدید کرده بود. سال 96 متوجه شدم و شکایت کردم، نهایتا قاضی در فروردین 1400 رای قطعی و نهایی مبنی بر خیانت در امانت داد و مدیر عامل را به زندان و جریمه بجای آن محکوم کرد. الان برای خروج رسمی و قانونی و همیشگی از هیات مدیره شرکت چکار کنم؟ ممنونم از راهنمایی شما وکلای بزرگوار

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیاز مند بررسی اسناد ی است در صمن تهدیدات مالیاتی و بیمه ایی هم ممکن است در اتیه پیش اید