مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه پیش فروش ملک

با سلام. بنده چند ماهه پیش ملکی پیش خرید کردم که در پرینت مبایعه نامه ذکر شده اسقاط کلیه اختیارات . ولی املاک در توضیحات ذکر کرده که اگر هر یک از طرفین بخواهند معامله را فسخ کنند باید مبلغ 20 درصد ضرر و زیان بدهند. حالا که ملک گران شده فروشنده میگوید من میخواهم ضرر و زیان بدهم و معامله را فسخ کنم .. آیا میتواند همچین کاری را بکند؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
شما فعلاً باید بدون توجه به اظهارات فروشنده ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به دادگاه تقدیم کنید. موفق باشید