مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر قبلی خالی نکرده و جدیده

سلام 17 این ماه مستاجر قبلی باید منزل را تخلیه میکرد که با توجه به شرایط کرونا یک ماه مهلت داده شد اما با مستاجر جدید هم قولنامه نوشته بود الان که یک ماه مهلت خواسته مستاجره قبلی ، مستاجر جدید میگوید من جای دیگری را پیدا کردم سوال اینجاس
مبلغ فسخ قرارداد با بنده است یا مستاجر جدید ؟؟
و ایا میتوان از مستاجر قبلی خسارت فسخ قرارداد مستاجر جدید را گرفت؟

پاسخ ها :

خسارت فسخ قرارداد مستاجر جدید خسارت فسخ قرارداد اجاره فسخ قرارداد اجاره قبل از تحویل مورد اجاره فسخ اجاره خسارت اجاره موجر مستاجر