مشاوره حقوقی رایگان - خسارت فسخ قرارداد مستاجر جدید

سلام،یک آپارتمان در پرند در30 شهریور امسال اجاره کردم، پول به صورت رهن کامل تقدیم صاحبخانه شد،وقتی اسباب منزل رو بردیم دیدم آنجا آنتن ندارد و این موضوع را به ما نگفته بودند،با توجه به این که اول روز مهر پسرم در روز مدرسه خفت کرده بودند،سه روز بعد آنجا را تخلیه کردم و منزلی در تهران گرفتم، با صاحبخانه تماس گرفتم و موضوع را بهشون گفتم گفتند خانه را به بنگاه بسپاریم برای اجاره و پول پیش را دریافت کنم و به شرط این که ضرر بنگاه برای اجاره بعد را بپردازم.من هم قبول کردم، حالا 3 ماه گذشته و هر بار برای ثبت قرارداد صاحب خانه بهانه ای میاره و همه رو رد میکنه، به تازگی یک قرارداد نوشتند و پدرشون به عنوان شاهد در بنگاه بود قرارداد خوانده شده ،مستاجر جدید قرارداد را امضا کرده و 90 میلیون پول به حساب صاحبخانه ریخته، صاحبخانه فرداش میگه من یک سال نمیخوام قرارداد ببندم و 7 ماه باشه،بعد از کلی صحبت و جارو جنجال قبول میکنه.ولی مستاجر جدید دیگه پشیمون شده و میگه قرارداد فسخ شه، و صاحبخانه و مستاجر جدید با هم صحبتی با هم تصمیم میگیرن هزینه مشاوره املاک را نصف پرداخت کنن، و پول را برای مستاجر میزنه. حالا این هزینه را میگه شما باید بپردازید و از پول شما کم میکنم.
الان باید چیکار کنم؟
زودتر به پولم برسم با توجه به شرایط بدی که دارم؟و نیاز شدید به این پول دارم؟
آیا باید هزینه فسخ اونا رو بدم؟
ببخشید طولانی شد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، لازم است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرند.