مشاوره حقوقی رایگان - شکستن ترقوه و زخم های دست صورت

سلام من برج 2 سرویس شرکتمون چپ کرد سمند بهش زد ترقوه سمت چپم شکست دست صورت پام هم زخمی شد. ولی الان که برج 6 هست تازه بازم عکس انداختم ولی هنوز نگرفته بود و خیلی فاصله داشت و پلاتین نذاشتم. سی دی عکسو به پزشکی قانونی نشون دادم اما نگاش نکرد. فقط ‌گفت دستتو ببر بالا با درد بردم بالا گفت خوبه برو. امروز که جواب پزشکی قانونی رو گرفتم نوشه بود صدمات و شکستگی استخوانی نامبرده بدون عیب از نظر بالینی التیام یافته و ارش خراش حارصه خلف تنه نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد میخوام ببینم با ترقوه نیم درصد هست یا نه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادسرا اعلام کنید که به نظریه پزشکی اعتراض دارید. تا به کمیسیون پزشکی برود.