مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به خیابان در طرح هادی روستایی

با سلام
در زمین مسکونی خودمان مسیری برای رفت و آمد با عرض حدود 6 متر داشتیم که کم کم بقیه اهالی هم از آن استفاده کردند که مجاور زمین همسایه بود
بعد از چندین سال متوجه شدیم که در طرح هادی روستایی آن را خیابان 14 متری کرده‌اند و دهیار آن موقع با وجود این که می دانست زمین ماست مبادرت به این کار کرده است و جالب تر اینکه تمام 14 متر از زمین ما رفته و به زمین همسایه کاری نداشتند
آیا می توانم به این مورد اعتراض کنم که حداقل نصف را از زمین ما بگیرند و یا حداقل مبلغ معادل زمین را بدهند؟
از دهیار می توانم شکایت کنم؟
همانطور که اکثر زمین های روستایی بدون سند است و زمین ما هم همینطور.
ضمن اینکه دور زمین ما دیوار کشی هم دارد.
آیا دهیاری حق تخریب دیوار را دارد؟
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

میتوانید به طرح هادی مصوب مراجعه کنید،،و میتوانید وجه آنرا دریافت کنید